Green Elixir Pro+ – síla přírody pro vaše zdraví

Nebudeme vám tvrdit, že pro vás máme doplněk, který je tím nejdůležitějším, co byste měli užívat pro dokonalé zlepšení vašeho trávení a pocitu pohody. Pravdou je, že klíčovou roli bude hrát optimálně nastavené stravování přizpůsobené vašemu životnímu stylu. Dalším faktorem pro zdraví mikrobiomu, imunity a všeho okolo je vaše psychika. Tyto faktory jsou klíčové a je na vás, abyste se snažili je optimalizovat. Náš produkt je jen spojencem na vaší cestě, protože každý z nás občas potřebuje spojence, a právě zde přichází na řadu náš Green Elixir Pro+. Přiznejme si to, moderní doba na nás útočí ze všech stran, a proto někdy potřebujeme pomoc v tomto neustálém boji. PROM-IN je vaším tradičním spojencem a nyní přichází s novým produktem pro vaše zdraví.

Nabídne vám komplexní podporu všech metabolických procesů ve vašem těle. Trápí vás nafouklé břicho a chcete podpořit přátelské bakterie ve vašem střevě? Cítíte, že stres na vás doléhá a potřebujete ochranný štít? Vaše imunita není v rovnováze? Právě pro vás jsme v PROM-IN vytvořili nový produkt Green Elixir Pro+, který kombinuje přírodní sílu ovoce, zeleniny, superpotravin a pokročilých složek, kterým vévodí Oxxynea® – unikátní směs polyfenolů, jejíž účinnost je potvrzena seriózním výzkumem. Nabízíme vám to nejlepší bez kompromisů, pro ty, kteří opravdu studují složení produktů, které si kupují. Ctíme naše pravidlo, které říká: Nemusíme slibovat, hovoří za nás složení.

 

 

Co dělá Green Elixir Pro+ tak výjimečným? Odpověď je jednoznačná – je to nekompromisní složení

 

Oxxynea® – revoluční zdroj antioxidantů cílený na podporu zdravého mikrobiomu

Oxxynea® je patentovaná směs přírodních polyfenolů získaných z více než dvaceti druhů ovoce a zeleniny, jejichž účinnost potvrdila řada klinických studií. Jednoznačně se jedná o směs polyfenolů s nejsilnějším evidence-based backgroundem. Poskytuje nejen podporu zdraví vašeho mikrobiomu a imunity, ale také účinně bojuje proti volným radikálům, což může přispět k prevenci chronických onemocnění a podporuje dlouhověkost. Každopádně klíčovým efektem je výrazný vliv na zdraví střevního mikrobiomu, což je klíčové právě pro trávení a imunitní funkce. Tento unikátní mix je základem, na kterém stavíme, protože věříme v sílu přírodních látek podpořenou vědeckými výzkumy            

                                                                            

Směs přírodních ovocných koncentrátů pro optimální zdraví

Green Elixir Pro+ obsahuje přírodní jablečný, malinový a jahodový prášek, které poskytují zdroj vitamínů, minerálů a antioxidantů, ale pro nás představují především složky, které zajistí skvělou chuť nápoje, bez nutnosti použít k ochucení jakákoli aromata a sladidla, která nejsou 100% přírodní. Schválně si přečtěte složení konkurenčních produktů – ano, vidíte správně, přírodní ochucení není samozřejmostí a přírodně identická aromata bývají standardem. Znáte PROM-IN a víte, že věnujeme pozornost detailům, protože pro vás chceme to nejlepší.

Superpotraviny pro detoxikaci a energii

Kombinace chlorelly a spiruliny, dvou mocných mikrořas, přináší tělu potřebné aminokyseliny, vitamíny, minerály a chlorofyl. Tyto složky jsou známé svou schopností detoxikovat organismus, zvyšovat energii a podporovat imunitní systém. Mikrořasy bohaté na esenciální aminokyseliny přispívají k regeneraci a zlepšují celkovou výkonnost. A u nás doplňují efekt klíčových složek jako je Oxxynea® a pre- a probiotika.

 

Probiotika pro zdravé trávení

Složení Green Elixir Pro+ doplňuje unikátní probiotikum Lactospore® (Bacillus coagulans), které v kombinaci s greens složkami a Oxxynea® nabízí jedinečné výhody díky své schopnosti přežít kyselé prostředí žaludku a tím efektivně působit ve střevě. Tato vlastnost je mezi probiotiky poměrně unikátní a umožňuje Lactospore® účinně kolonizovat střeva a podporovat zdravou mikrobiotu, což zlepšuje trávení, podporuje imunitní systém a snižuje záněty. Na rozdíl od multi-strain probiotik, která mohou mít variabilní účinnost kvůli interakcím mezi různými kmeny, Lactospore® poskytuje konzistentní a cílené účinky. V kombinaci s greens složkami a Oxxynea®, které dodávají důležité živiny a antioxidanty, přináší Lactospore® synergické přínosy pro celkové zdraví, trávení a imunitní funkce.

 

Adaptogeny a přírodní extrakty pro zvládání stres

Přidali jsme nejznámější adaptogen v nejvyšší kvalitě – Ashwagandha KSM-66®, a to v základní dávce, která vám pomůže efektivně bojovat s tím, co si na vás náročný den připraví. A pokud stres útočí vyšší intenzitou, můžete na noc doplnit náš další produkt Adaptotest. Pak tu máme další složky jako extrakty zázvoru a kurkumy, které také pomáhají tělu v boji se stresem, zlepšují kognitivní funkce a podporují celkové zdraví. Kurkuma má navíc silné protizánětlivé účinky. Tyto složky jsou pečlivě vybrány pro své adaptogenní vlastnosti, které podporují odolnost organismu vůči fyzickému i psychickému stresu.

Enzymy, ale s rozmyslem

Protože dlouhodobé užívání trávicích enzymů může narušit produkci vlastních enzymů, a dokonce i profil krevních lipidů, v našem produktu používáme pouze enzymy získané z ananasu (bromelain) a papáji (papain). Tyto enzymy působí protizánětlivě a nemají potenciální vedlejší účinky, které mohou být spojeny s komplexními směsmi enzymů. Vědecké studie ukázaly, že dlouhodobé užívání některých trávicích enzymů může zvýšit hladiny cholesterolu a narušit přirozenou produkci enzymů v těle (Anderson, 2013; Ichim et al., 2016). Naproti tomu enzymy z ananasu a papáji jsou považovány za bezpečné a efektivní, aniž by způsobovaly tyto nežádoucí účinky.

 

Jak může Green Elixir Pro+ pomoci?

Produkt Green Elixir Pro+ je navržen tak, aby poskytoval komplexní podporu pro vaše tělo. Pravidelné užívání může přinést následující benefity:

 

  • Podpora mikrobiomu a zdravého trávení

Díky kombinaci prebiotik, probiotik a Oxxynea® pomáhá Green Elixir Pro+ udržovat zdravý střevní mikrobiom, což je klíčové pro správné trávení a celkové zdraví.

  • Ochrana před oxidačním stresem

Díky vysokému obsahu antioxidantů z Oxxynea® chrání Green Elixir Pro+ buňky před poškozením způsobeným volnými radikály.

  • Podpora imunitního systému

Kombinace přirozeně se vyskytujících vitamínů, minerálů a polyfenolů z Oxxynea®, plus přídavek probiotik posiluje imunitní systém a zvyšuje odolnost vůči nemocem.

  • Detoxikace organismu

Superpotraviny jako chlorella a spirulina pomáhají odstraňovat toxiny z těla a podporují detoxikační procesy.

  • Lepší zvládání stresu

Adaptogeny v čele s Ashwagandhou pomáhají tělu vyrovnat se s fyzickým a psychickým stresem.

 

 

  

Proč je Green Elixir Pro+ jiný

Často se setkáváme s produkty, které obsahují směsi sušených potravin, jež sice zahrnují klíčové polyfenoly, ale jejich celkové množství je neúčinné. V PROM-IN jsme se rozhodli jít jinou cestou. Použili jsme Oxxynea®, což jsou přímé polyfenoly s evidence-based základem, ověřené výzkumem. Každá dávka našeho produktu představuje vašeho spojence v boji s nástrahami moderního života.

 

Závěr

V PROM-IN vždy nabízíme optimální řešení. Složení produktů konzultujeme s nejlepšími odborníky v oboru. A Green Elixir Pro+ je výsledkem našeho úsilí o vytvoření produktu, který nabízí efektivní přírodní ingredience, jejichž účinnost stojí na silném evidence-based základu. Vyzkoušejte Green Elixir Pro+ a objevte sílu přírody ve své nejčistší podobě.

 

 

Reference

  1. Scalbert, A., Johnson, I. T., & Saltmarsh, M. (2005). Polyphenols: antioxidants and beyond. The American journal of clinical nutrition, 81(1), 215S-217S.
  2. Del Rio, D., Costa, L. G., Lean, M. E., Crozier, A., & Holmes, E. (2013). Polyphenols and health: what compounds are involved?. Nutrition, metabolism, and cardiovascular diseases, 23(3), 260-263.
  3. Duda-Chodak, A., Tarko, T., Satora, P., & Sroka, P. (2015). Interaction of dietary compounds, especially polyphenols, with the intestinal microbiota: a review. European journal of nutrition, 54(3), 325-341.
  4. Halpern, G. M. (2003). Healing Mushrooms. Square One Publishers.
  5. Markowiak, P., & Śliżewska, K. (2017). Effects of probiotics, prebiotics, and synbiotics on human health. Nutrients, 9(9), 1021.
  6. Panossian, A., & Wikman, G. (2010). Effects of adaptogens on the central nervous system and the molecular mechanisms associated with their stress—protective activity. Pharmaceuticals, 3(1), 188-224.
  7. Pavan, R., Jain, S., Shraddha, & Kumar, A. (2012). Properties and therapeutic application of bromelain: a review. Biotechnology research international, 2012.
  8. D'Urso Villar, et al. (2023). A multi-strain probiotic promoted recovery of puppies from gastroenteritis.
  9. Skrzydło-Radomańska, et al. (2021). The Effectiveness and Safety of Multi-Strain Probiotic Preparation in Patients with Diarrhea-Predominant IBS.
  10. Jeong, et al. (2023). Multi-strain probiotics alleviate loperamide-induced constipation.
  11. Lin, et al. (2020). Effects of Multi-Strain Probiotics on Immune Responses and Metabolic Balance in H. pylori-Infected Mice.
  12. Trolli, P., Conwell, D. L., & Zuccaro, G. (2001). Pancreatic enzyme therapy and nutritional status of outpatients with chronic pancreatitis.
  13. Anderson, M. L. (2013). A Double-Blind Clinical Study to Investigate the Effects of a Fungal Protease Enzyme System on Metabolic, Hepato-renal, and Cardiovascular Parameters Following 30 Days of Supplementation in Active, Healthy Men.
  14. Bykov, V. A., Demina, N. B., Kataeva, N. N., Kemenova, V. A., & Bagirova, V. L. (2000). Enzyme preparations used for the treatment of digestion insufficiency.
  15. Ichim, T. E., Patel, A. N., & Shafer, K. A. (2016). Experimental support for the effects of a probiotic/digestive enzyme supplement on serum cholesterol concentrations and the intestinal microbiome.
  16. Russell, D. W., Halford, R. W., Ramirez, D. M. O., Shah, R., & Kotti, T. (2009). Cholesterol 24-Hydroxylase: An Enzyme of Cholesterol Turnover in the Brain.